keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Punahilkkaa ja kangasvaihtaria
Ruskea/brun velour Ikasyr
Punahilkka/rödluva jersey Ikasyr
Mudd Jättirätti
Koko/storlek 92/98 cm
Ompelukoneen ompeleista valitsin tällaisen sik sakin ylä- ja alapuolellaan suoraa tikkiä. Sillä on kai nimikin?

Tikkasin sillä venymättömät saumat ja päällitikkasin raglansaumat.Tiedättekö tuutulaulun: "....ja myös peikkoäidillä lapsia monta ja hännät on solmittu yhteen.." Se on meillä palleron suosikki. On hyvin tarkkaa, että äiti muistaa laulaa lopun "huu ai jai jai jai puh" peikon äänellä. Sellaisen kiltin peikon tietenkin mutta käheän.Kuvassa oikealla mm. singing in the rain nimellä myyty kangas kolahti myös kotiin tänään. 

Esittelen sen kanssa yhden kangasvaihdoksen eli Eurokankaan sinisen velourin. Väri ei nyt lainkaan pääse oikeuksiinsa mutta se on todella kaunis ja syvän henkuva veden sininen. 

Kiitos Pääskylle ja Aenolle - yritän tehdä kankaille oikeutta.

Otin ompeluaikaa vaikka kaikki kotityöt kasautuvat eri pisteisiin ja kirppikseltäkin oli melkein jo soiteltu tyhjyyttään kumisevan paikan tiimoilta.

Nyt on ollut vain tällaisia valintoja: Jäädäkö kotiin siivoamaan vai hypätäkö kimppakyytiin tervehtimään sukulaisiaan (siinä meni lauantai). Peruako treffit ja siivota vaiko pitää kangasvaihtaritreffit ja samalla hoitaa sieluaan ja kangasvarastojaan (meni puoli tiistaita). Ja jälleen: siivotako vaiko tavata vanhaa kollegaansa. Ja taas meni puoli päivää.

Näiden itsekkäiden valintojen jälkeen mieli on korkealla ja maailma on varmasti vähän parempi paikka elää. 

Blogissakin hiljenee, kun pesen ja silitän pyykkiä, haravoin lehtiä, kierrätän vaatteita, pesen astioita, annostelen antibiootteja, kyselen enkun sanoja, pesen hampaita, keitän perunoita, annan ultimatumeita, patistelen soittoläksyjen pariin - pienen pientä silppua, siitä on äidin arki tehty. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3