perjantai 21. lokakuuta 2011

Joulutalo vol 2 ja ompeluksia livenä - Julhuset nr 2


Itse ommellut vaatteet tositoimissa

Mammas egensydda kläder i bruk


Päästä irti vaan!
Hoppa!

Joillekin ehkä tutussa paikassa ollaan. Sirkuskoulusta on kuulunut aika yksitoikkoista kommenttia: tosi kivaa, hauskaa, jännää, kivaa, uudestaan....

Toinen syysloman ohjelmanumero oli Viirun ja Pesosen näytelmä. Pesonen ompeli Viirulle housut kuta kuinkin samalla tavalla, kuin itsekin täällä kotona ompelen. Menkääpä katsomaan! Ja selvisi tällekin äidille, miksi kengät ovat jääkaapissa ja jauheliha tuulikaapissa. Ne on ne muklat täälläkin mellastaneet.Siinäpä se järjestetty ohjelma olikin. Lopun lomaa mennään virran mukana.

Itselläni ylintä rentoutumista ja ihanuutta tarkoittaa tietysti ompelutuokio. Syysloma taitaa olla tarpeen, sillä ihan väsy on. Onneksi olin leikellyt valmiiksi joulukorttitalon tilkut. Sur sur sur... Ompelukoneen rauhoittava surina vie muut murheet mielestä.

Blogiluettelossani on uusi blogi: pientä elämää etsimässä. Marikka Bergman ällistytti minua Inhimillisen tekijän puheenvuorossaan. Onko joku muukin täällä ihmisavaruudessa samalla aaltopituudella?

Kenties sinä?

Ja nyt kun lipsahtaa henkeväksi, jatketaan samalla paatoksella. Sain kivan lahjan ystävältäni. Hän liitti minut mukaan positiivareiden Ajatusten aamiainen -ryhmään. Siellä on paljon oivaltavia ajatuksia. Kuten tämä:


Einsteinin mielestä ongelmia ei voi ratkaista soveltamalla niihin samaa ajattelutapaa, joita käytit luodessasi ne. Einstein tarkoittaa, että voit ratkaista ongelmasi, kun opit tutkimaan niitä uudesta näkökulmasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3