lauantai 5. marraskuuta 2011

Dreamland


Paljon kivoja uusia juttuja tuli harjoiteltua Dreamland-tunikan ompelussa. Kaavasta syntyy oikein herttainen ja sievä paita, johon saa ilmettä hyvinkin pienellä palalla kuviotrikoota. Toisaalta olen erään toisen blogistin kanssa samoilla linjoilla: kaula-aukko on hieman antava. Se kannattanee leikata saumanvaroilla. Kaula-aukko näkyy kuvissa. Mitä mieltä olette?

Dreamlandin ompelussa sain käytettyä kestovaippailusta yli jääneitä kuminauhoja. Ikäväkseni huomasin pääntien sivussa rypytyksen, joka ei kylläkään kuulunut ohjeeseen. Huomasin sen luonnollisesti jo niin monta työvaihetta liian myöhään, että se taitaa nyt tähän vaatteeseen jäädä. Ehkä.

Apilatrikoo Royalkangas
Valkoinen trikoo kierrätetty omista t-paidoista kuten myös nappi
Velour Ikasyr

Lasten sairasseuralaisena on syntynyt nyt ompeluksia - harrastuksiin kuskaamisessa säästynyt aika on löytänyt käyttönsä. Mutta odotan kovasti sitä yksinäistäkin hetkeä. Näillä näkymin se voisi olla luvassa ensi tiistaina.

5 kommenttia:

 1. Kivan näköinen! Hmm, mä rypytin omassa versiossa ton pääntien omalle neidille sopivaksi, koska ilman sitä se todellakin oli suurehko! Mä jotenkin kuvittelin, että niin kuului tehdä, mutta en tosiaan ole varmakaan, olenko lukenut kyseistä ohjetta loppuun saakka! :)

  VastaaPoista
 2. Hanna - Jokainen vaati pitäisi tehdä omalle lapselle sopivaksi - sitä vartenhan mittanauha on keksitty :O) Että teit juurikin oikein!

  Heilt spesiell: tack - jag lovar att översätta allt - just ny jag måste gå och hjälpa min dotter att studera :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana. Kiva tuo apilakangas. Tuota kaavaa pitä mun kans varmaan kokeilla kun näyttää niin hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Oi, kuinka kauniit värit! Aivan ihana tunika!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3