lauantai 13. elokuuta 2011

Kankaantuhoamista ja arpajaispohdintaa

T
Miten aina keksiikin vaikka mitä ompeluideoita ja löytää vaikka mitä ihanuuksia ja vaikka kuinka halvalla, kun on päättänyt tuhota ensin kotona nököttävät kangaskasat alta pois.

Nuo ruskeat velourpöksyt ompelin, kangas on pari vuotta sitten Ikasyrista kotiutunut. Ja nyt jo ompelin siitä housut.



Kävin tänään kirpparilla Kestovaippayhdistyksen esittelijöiden houkuttelemana. Kiinnosti käydä kuulemassa, onko vaipparintamalla jotakin uutta ja ihmeellistä. Tuli shopattua nuo söpöt kengät samalla.

Kestovaippapäivästä jäi mieleeni ajatus kestovaippa-aiheisista arpajaisista. Kas sivuillani käviluku nousee hitaasti mutta varmasti. 

Suurimmasta osasta käyntejä vastaa luultavasti kaikki ne sukulaiset, joille jaksan intoilla milloin mitäkin valmistunutta tuotosta. Mutta entäpä jos siellä klikkauksien joukossa onkin joku uskollinen lukija?

Olen siis päättänyt pitää arpajaiset, jos tuonne lukijaruutuihin ilmestyy lukijoita parin viikon aikana. Palkinnoksi kaavailen yhden koon kestovaippaa, yhtä tai useampia. Käynnistän arpajaiset sitten ihan virallisesti ja laitan palkinnotkin mittoineen näytille. 

Vinkatkaa siis kestovaipoista kiinnostuneet tänne lukijoiksi - pian on tarjolla yhden koon kestovaippa pienellä vaivan palkalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3