torstai 21. huhtikuuta 2011

Ulkoiluhousut


Nyt ei olisi ollut aikaa ommella, mutta panikoidaan niistä muista hommista sitten huomenna. 


Kaivelen aina varastosta laatikoista sisarusten vanhoja ulkoiluvaatteita pallerolle. Nytpä ei löytynyt. Oliskos joku mennyt kierrättämään ne.


Kipaisin kirpparille hakemaan juuri sopivan kokoista, näköistä ja hintaista ulkoiluvaatetta, mutta ei löytynyt. Tai oikeastaan löytyihän sieltä Reimatecin kesähaalari, vaaleanharmaa-keltainen ja kympillä. Mutta haalari oli malliltaan hyvin pussimainen, ja meidän kaksi ja puolivuotias on tuollainen hernekeppi. En ostanut.


Ottobresta 4/2010 löytyi sopiva ulkoiluhousujen kaava. Ulkoiluhousujen vuoriksi pääsi isosiskon vanha meandin kaupunki-pusero. Se ei ollut enää kierrätyskunnossa, koska kangas oli luvattoman kulahtanut ollakseen sen hintaluokan vaate.


No hups. Housujen ulkoilupukukangas Jättirätistä, oliskos se ollut 9 e/m, kangasta riittää 92 cm housuihin 70 cm.Tämän takin kaveriksi nämä housut päätyivät. Takin olen ostanut syksyllä neljällä eurolla lastenkirppis Pikku-Siilistä.

2 kommenttia:

  1. Voi kun tulikin hienot ulkoiluhousut!

    VastaaPoista
  2. Onpas tosiaan hyvännäköiset housut! Olen tuota samaa kaavaa muokannut ihan perushousuiksi ilman tikkauksia ja päällitaskuja..Nyt kun olisi tytölle tarve tehdä ulkoiluhousut, niin voisikin kokeilla sitä tuollaisena! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3