tiistai 15. lokakuuta 2013

Majapuun aaltoja - vaiko piparireunaa?


Majapuun aaltoja - sponsored by me, myself and I - unfornately ;)


Nämähän on siis aaltoja.


Says who? 
Minulle nämä ovat piparireunaa.


Suunnittelin ommella pitkähihaisen tunikan leggareiden kamuksi (Leggarit Vendin, Tarjoustalosta, mustia, sähkönsinisiä, oliivin vihreitä - hamsteeraus).

Siispä levitin kankaan lattialle ja taitoin reunat kohti keskiviivaa. Joskun ennen siihen kankaan keskelle jäi hihoihin riittävä suikale.

Ennen oli ennen ja nyt on nyt. Jonkun beba on levinnyt tai kangas on kutistunut.

Riittävän leviää hihapalaa olisi ollut vain t-paidan verran. Tällä säällä se ei enää lämmitä. Hihoihin säädettiin siis jatkopalat suikaleista ja sauman päälle kamulta ostettua koristenauhaa.

Helman kuminauha on hieman löysemmin pussilla, koska työharjoittelussa olen jatkuvasti kyykyssä ja ylhäällä, tarvitsen tilaa liikkua.

Kaava on Ikasyrin (ostettu huom - ei kaverilta kopsattu) Onion. Ensimmäiseen versioon tein muotolaskokset kaavan mukaan. Minulla ne vain kiristivät, joten tästä jätin ne pois ja oikein kivasti istuu. Ja normaaliin tapaan tuossa lantion tienoolla hyppäsin kokoviivoilla sinne isompiin.

Kamu totesi juurikin tästä väristä, että onpa myrkylliset. Itsestäni nämä ovat syötävän herkulliset. Jää syksyn värejä varastoon, kun loppukin kauneus haravoidaan pois sotkemasta 70-luvun suojeltua (?!) betonilähiön ilmettä.

Ja talvirenkaatkin tuli vaihdettua. Mites teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3