lauantai 15. syyskuuta 2012

Jätä lompakko kotiin!


Buhuu - vieläkin ulvon täällä omaa julmuuttani. Miten saatankaan olla niiiiin ilkeä itselleni ja asettaa budjetin Aura Street markettiin? Vain yksi Morotmorot -pöllöheijastin valikoitui mukaan.



Laitan pöllön tyttöseni synttäripaketin rusettiin. Mutta itse olisin tahtonut sateenkaarisydänrintakorun. Ja tahdon vieläkin.


Tätä korttia olin ihaillut moneen otteeseen kamun luona lastenhuoneen seinällä. Joutomaan Kettu kupissa keskellä aavaa merta kiikarit rinnuksilla. Onko tässä mitään järkeä? Siitä en tiedä, mutta tovin jos toisenkin olen ketun kanssa ajatusten virtaan unohtunut. Ja nyt, sori vaan lompakko, tiedän mistä näitä voi ostaa, hah hah haa!


äh - huti




No nyt näkyy eli sallin itselleni pipon oston. Värivalikoima oli maanläheinen: harmaat, beiget, tummanruskeat, siniset ja sinapit.

Hoito-ohjeläpyskästä: "käsinpesu. ei silitystä, ei rumpukuivausta tai muita tyhmyyksiä."

Huomatkaa itse valikoidut napit, niin piste ii:n päällä.


Anteeksi kuvan pieni koko - tämä on Nuttu-Liinan takkeja. Ostakaa nyt joku pois tämä. Minulla on jo leikattuna kierrätyskankaat ja harjoittelu on juuri alkamassa. Mutta olen aivan sortumisen kynnyksellä... Onneksi ei ollut käteistä mukana!

Sen sijaan käteiseni riitti Nuttu-Liinan valloittaviin hihamerkkeihin. Tämä on omalle isollesiskolleni.



Olen nyt tajunnut, ettei hänen namipinonsa ollut isompi siksi, että namit olivat vain eri tavalla kasassa....

Kävin moikkaamassa myös Fanten sielua - kovasti odottelivat pienten lasten vanhempia asiakaskuntaan vielä. Muita myyjiä olivat mm. Polka Jam sekä J
Saana ja Olli, aivan käsittämättömän upeita kuparilangasta neulottuja pukukoruja myynyt Berit Bragge, Hankala design jne...

Että kannattiko käydä?!?

Hello! 




2 kommenttia:

  1. Mää näin ton!
    Karkit kuuluu jakaa yksi sulle- kolme mulle- periaatteella. Varsinkin kun tyhmyri on kuusi vuotta nuorempi.. täydestä menee..
    Onko toi ihanuus mun oikeasti?
    T.Isosisko

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3