lauantai 19. toukokuuta 2012

Uskalsin yrittää - 104 cm takki tytölle




Kokeilin ommella pallerolle 104 cm takin.


Valikoin harjoitusvastustajaksi kirppikseltä löytyneen kahden euron pussilakanan.


Sitten vaan kaulusta, vyötärön kiristysmekanismia, pussitaskua, vuoritusta... Napit vielä uupuvat - ostaako vai kaivellako omia kätköjä. Katsotaan.

Mutta tämän työn perusteella olen rohkaistunut tilaamaan Majapuusta upouutta autokorjaamo-kuosia harmaalla taustalla. Siitä pitäisi saada se varsinainen takki aikaiseksi. Saapi nähdä, mitä meidän pikku prinsessa tykkää värimaailmasta...

Nyt täytyy laitella ruokia ja hyökätä hiomaan ikkunanpokia, ikkunalautoja ja ovia. Pientä pintaremonttia riittää.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

ps. Jos joku on pohdiskellut blogini suhdetta sivupalkin yrityksiin, voin sivistää sen verran että Hupimaan periskooppipipoa autan kauppaamaan lähinnä yrityksiin. Yksityiset voivat niitä ostaa ihan omatoimisesti puodin sivuilta. Huomatkaa, että kuosi on omavalintainen juttu. Ja nuita muita hypetän omaksi ja toivottavasti muidenkin iloksi. Kai se on jonkinlaista kotiseuturakkautta.




6 kommenttia:

  1. Hieno! Näyttää oikein kivan malliselta takilta ja autokorjaamosta tulee varmasti ihana!!!!

    VastaaPoista
  2. Tämä on tosi kiva! Oliko kaava uusimmasta OB:sta? Pitäisi varmaan itsekin ryhdistäytyä ja kokeilla jotain muutakin kuin ainaisia housuja ja mekkoja. Jos vaikka jonkun paidan tai takin :) Niin ja kiitos tuosta lakanaideasta, näin aloittelevana ompelijana en ollut tullut tuota ajatelleeksikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaava on 1/2012 Butterfly Camouflage. Eniten päänvaivaa tuottivat taskujen ompelu kiinni etumukseen ja kauluksen kiinnitys. Hihojen päällikankaan ja vuorin kiinnitys on helppoa, kun sen on kerran tajunnut - kysy jos ja kun sinne asti pääset. Itse aloittelin hupparilinjalla, Ottobren pikkuhaamu huppari onnistui aivan aloittelijalta ihan ok, laitoin silloin KAM-nepit. (Vaativat muuten aika jytyn tukikankaan, nappaavat niin tiukasti kiinni)

      Poista
  3. Tosi kiva takki. Mun on ollut tarkoitus kokeilla tuota samaista kaavaa. Mua alkoi tuo autokorjaamopuuvilla nyt houkutteleen. Sitä trikoota olenkin jo ajatellut tilata. Siitä puuvillasta sais tuolle kuopukselle aivan mainion kokohaalarin. Sellaisen kuorihaalarin kesäksi. Tulis hieno. On ehkä pakko tilata. Kiitos inspiraatiosta! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos itsellesi mukavasta kommentista - paitsi nyt jo jännittää kajota saksilla siihen autokorjaamoon...

      Poista

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3