perjantai 17. kesäkuuta 2011

Nukenrattaisiin uusi kangas


Sisareni lahjoittama verhokankaan palanen uudisti pikku-emännän rattaat.


Ratkoin rispaantuneen kankaan ja sain hyvän kuvan tarvittavista kankaan paloista.


Verhokangas on Ikean puuvillaa, lisänä pätkä kanttinauhaa ja KAM-neppi.


Pikku-emäntä oli herännyt tässä aamuna eräänä ennen muita. Iloinen kolistelu keittiöstä havahdutti äidin hätiin. 

Ruokapöydässä oli katettu koko perheelle nuken astiat. Astioiden päällä oli keltaisia legoja. Hyvän tuulinen pallero ilmoitti: lettuja!

Itse olen hyvällä tuulella myös - vihdoin ja viimein sain siivottua omatkin kaappini. Jokunen vaate on nyt kirpputorilla myynnissä. En ehdi itse niitä paimentamaan, joten yrittäjä ripustaa ja hinnoittelee ne puolestani ja mahdollinen myynti pannaan puoliksi. Toivottavasti joku vielä vaatetta tarvitsee, ettei kaikki mene kaatopaikalle.

Olen kertaalleen käynyt kukkapenkit läpi ja taas voisi aloittaa kitkemisen. Mies kaivoi miehisillä voimillaan meille pienen ryytimaan, siellä erilaiset kurpitsat näyttävät valloittavan koko tilan. Raksakamu on näet aina toivonut kurpitsan kasvatusta, joten nyt kokeillaan.

Elämää tässä lähiörivitalon pihassa ihmeesti riittää. Koristelinnunpönttöön tosiaan muutti tintti ja syykin oli ilmeinen: munat olivat täsmälleen samaa turkoosin sävyä kuin pönttökin. Toinen tintti muni seitsemän munaa orvokkiruukkuuni. Onnellista perhetapahtumaa jännitetään nyt koko perheen voimin. Rusakon poikasen ajoin kyllä naapuriin. Jotain rajaa sentään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3