sunnuntai 15. huhtikuuta 2012


Jatkoin eilen kesken jäänyttä kirppiskierrosta. Tästä Marimekon paidasta maksoin huikeat 9 euroa. En yleensä maksa kuin enintään vitosen, mutta tämä kuosi vaan kolahti.


Meidän raksakamu se pistää vaatetta palasiksi, se jo lienee tässä blogissa tiedetään. Suvussamme sattuu muutoin olemaan tyttöjä, miesvahvistukset kulkevat vielä vaipoissa. Kierrätysvaatetta ei ole oikein tullut.

Nyt tuli onneksi kirppikseltä. Toki vielä isoja, mutta laatikkoon odottamaan: Exitin collegehousut ja Hennesin keltainen paita, mitäs nää oli 4 euroa vissiin.


Kuva haalistaa, värit denim-sininen, hyvässä kunnossa ja jotakin neljää mentiin tässäkin.Juu, näissä Catmandoo toppahousuissa oli reikä. Sattuneesta syystä minulla on hyvä valikoima erilaisia paikkoja. Ja onhan se mukavampi liimata paikka 4,5 euron toppiksiin kuin niihin satasen vastaaviin.


Taas haalea kuva, mutta reippaasti turkoosi ja ruskea toppis, mitäs tämä maksoi... 16 euroa vissiin.


Ja kahden euron college-paita pikkupallerolle. Hän kulkee nykyään pilkullinen takki ja Minnin korvat päällä koko ajan, joten sopii hänelle.

Ostin minä itsellenikin käsikorun, turkooseja isoja helmiä taikka palloja, viisikymmentä senttiä.

Muutoin kuuluu erittäin vakavaa pipon ja hampaiden kiristystä ja ahistaa ja kaikkee.Avaudun nyt asiasta, jota olen harkinnut jo pitkään.

Olen blogannut jo kolme vuotta, lukijoita on tipahdellut 61 kpl. Lisäykset ovat tulleet vain arpajaisten aikaan. On pakko mennä itseensä - se mitä itse pitää hauskana ja mielenkiintoisena, ei vaan iske lukijakuntaan. Ommellut olen ja yrittänyt kehittyä, mutta taso on ja pysyy aikast huonona. Ja jos yksin aikoo kirjoitella, voi saman tien siirtyä päiväkirjaan. Heti kun löydän sen delete blogi nappulan, tämä loppuu.

Että tällainen vuodatus.blogspot tällä kertaa.

7 kommenttia:

 1. Älähän nyt ihminen bloggaamista lopetta! Tärkeät ovat ne jokaikuinen lukija, mitä se määrä siis oikeasti sanoo kun kurkkijoitakin on varmasti paljon. Minä taas yllättyn päivittäin että lukijoita niin paljon vaikka ennemmän päiväkirjana sitä oma blogia pitään;)

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen tainnut eksyä tänne arpajaisten aikaan, mutta jokaisen päivityksen olen sen jälkeen lukenut, vaikka olenkin tosi laiska kommentoimaan mitään :) perustin itsellenkin vihdoin blogin, sen osoite on http://hepomaenelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kuin kewa, älähän vaan lopeta! :)

  VastaaPoista
 4. Mä luen blogiasi vaikka en ole lukijaksi itseäni lisännytkään. En nääs ole tietoinen mitä iloa siitä on... Mutta jos se kerran on sulle tärkeä asia niin voin saman tien liittyä :) Kiva blogi, älä lopeta!! :)

  VastaaPoista
 5. Höpöhöpö, minä ainakin tuoreena "ompelijana" lueskelin heti mielenkiinnolla blogiasi. Sain jo muutamia vinkkejä joita voisi alkaa toteuttaa, kunhan saan koneen takaisin huollosta...

  Vastailin sulle tuonne oman blogini puolelle siihen frilla-asiaan :)

  VastaaPoista
 6. Niin ja piti sanoa, että mä löysin samanlaisen Minni-paidan meidän tytölle kirppikseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin ottamassa jo frillaoppia - jotenkin tosi yllättävää, että löytyy ihan samanlainen paita - vaikka toisaalta, miksei?

   Poista

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3