tiistai 3. huhtikuuta 2012

Hankintoja Käsityömessuilta ja muualtakin


Postilaatikosta kolahti lahjaksi aiottu itse ommeltava Paa piin mäyräkoira. Oli niin kauniisti pakattu, että postaan tämän muidenkin iloksi. Kuori oli painettu Paa piin logolla, kuoresta löytyi tilattu tuote sekä "kiitos" -tarralla varustettu kortti.

Tykkään!


Ja pari lankahankintaa kaverilta ylijääneistä: Tekstiiliteollisuus Oy:n neulepellavaa luonnonvärisenä ja mustana. Kesälomaksi jo virkkaussuunnitelmia olemassa.


Minä olen tällainen vaaleanpunaiseen retkahtava eli silkkisekoitelankaa äidille.


Tätä projektia pitää miettiä huolella, etten sössi toteutusvaiheessa. Tämä lanka elää ja käyttäytyy kuten farkkudenim, se kutistuu ja värjää ja haalistuu. Jos sopiva työ osuu eteen, uskonpa toimivan hyvin meidän rasavilli Raksakamulla.Tämä jööti kökötti käsityömessuilla, samettilankana tätä taisivat Kauhavan kangasaitan väki myydä. Itse taidan kokeilla ihan perus neliömyssyä syksyksi vaikka jollakin mustalla tähtikoristeella.Tämä on tuota... hymytyttöpatsas.


Ja edetäänpäs... Kamulla ei ollutkaan käyttöä saumurilankojen lopuille. Jos saisin edes neuloihin vaihdettua väriä. Nyt meni mustat tuulipuvun housutkin valkoisella vain hur hur.


Käsityömessuilta napsin vielä valkoisia neliönmuotoisia korttipohjia ja mustia kuoria. Mustat kuoret piristyvät varmasti joillakin pinkeillä tai limeillä jutskilla.

Noista puuhelmista taitaa äiti saa ihan perusperus puuhelmikorua, valkoista ja vihreää.

Taas on luvassa paljon kivaa tekemistä. Tänään harrastusosuuden haukkaa kuitenkin yrittäjyyskurssi. Sitä ennen pyöräytetään perheelle ja lapsenlikalle ruuat ja juodaan kahvit.

Pakko vielä mainostaa, kun itse en ollut koskaan kuullutkaan: Käykääpä yrittämisestä kiinnostuneet katsomassa Turun Protomon sivut ihan ajatuksella. Siellä Tanja tarjoilee kaffetta käsittääkseni joka tiistai   ja haluaa kuulla ideoitanne tulevasta yrittäjyydestänne. Ei tarvii kuulkaa olla mitään patenttia kainalossa. Saa avautua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3