keskiviikko 29. elokuuta 2012

Bloggarimarketin jälkipuintiaOlionan pinnejä (kuva Oliona.blogspot)


MinnaMeLinnan keppiheppoja (kuva MinnaMeLinna)


Fantea (kuva Fb Fante)


Hupimaata (kuva Hupimaa.net)

Nuissa pilkullisissa housuissa jalkaterät näyttävät ihan sukilta. Ihan ison lapsen näköiset vaatteet, vaikka ovatkin oikeastaan puolipotkarit. 

Ja nuo farkut ovatkin sitten vanhempien vanhoista luottopökistä uudelleen muokatut vaippapepun mittakaavaan - kaikki hauskat yksityiskohdat mukana joskus jopa reiätkin.

Toimme vaaterekkimme ja pöytämme edellisenä päivänä liikkeeseen sen suljettua muulta asiakaskunnalta. Tähän asti allekirjoittanut oli kokenut olevansa kuin kala vedessä: hommat sujuivat, kaikki oli kivaa eikä mikään tuntunut tylsältä. 

Johan rupesi vatsaa nipistämään, kun olisi pitänyt alkaa myydä. Niin me ihmiset olemme erilaisia: puheliaan ja rennon ja iloisen myyjän tiskillä seisottiin ja hypisteltiin ja poistuttiin ihanuudet kainalossa. Kalpean ja hiljaisemman myyjän tiskillä ei niinkään. Jos siis myyminen ei ole sinun juttusi, lahjo joku toinen asialle. En tiedä, kannattaako minunkaan tuon yhden jänskän kerran perusteella lyödä hanskoja myyntitiskiin...


Fanten myyntipiste (kuva lainattu Fanten fb-sivulta)


Hupimaan myyntipiste (kuva lainattu Hupimaa.net)Laitan vielä parin paikalla olleen myyjän tuotteiden kuvat tästä esiin:


Kuva: Maitotyttö.blogspot

Maitotytön imetyspaidat pyörähtivät etanapostin välityksellä live-näytöllä Turussa. Näitä paitoja hypistellyt äitini totesi ihmetellen: Onpa outoja paitoja. 

Kerroin hänelle sitten, että päällisen materiaali on joustofroteeta. Kuvittele käyväsi useita kertoja päivässä milloin vuoteeseen makuulle milloin sohvan nurkkaan pieni nälkäinen maitokuutti sylissäsi - tällöin venyvä ja kosteutta ja tahroja mukavasti kätkevä joustofrotee on mitä parhain materiaali. 

Näytin äidilleni myös vaakasuoran imetysluukun salaisuudet: kosteuden pinnalta nopeasti eteenpäin siirtävän, pintakuivana pitävän coolmax-vuorituksen sekä omat kunnon taskut vielä ylimääräiselle suojille. Valmistaja lupaa öitä ilman rintaliivejä. Kolmen lapsen kanssa on ne päällä nukuttu - ihanaa, että tässäkin on menty eteenpäin.


Kuva: Marionet.blogspot

Ja tässä toinen kauempaa osallistunut eli Marionetti.blogin Teelikamentten-tuotteet. Koska kaikki myyjämme olivat enemmän tai vähemmän kokeneita ompelijoita, tutkimme myytäviä artikkeleita tietysti aika tarkoin. Totesimme Teelikamenttenin tuotteiden laadun olevan hinnan kanssa hieman epäsuhdassa - huippulaatuunsa nähden ostajat saivat tuotteet erittäin hyvällä hinnalla. Ilman epäröintiä voin ja uskallan suositella ostamaan.

Olipas yllätys kaikille osapuolille, kun lauantaina ovien auottua oli suorastaan kiire. Noin lasten päiväuniaikaan eli iltapäivällä oli hiljaisempaa ja sunnuntai muutoinkin.

Joka tapauksessa myyjiltä on satanut kiitosta ja kaikki ovat olleet todella tyytyväisiä tapahtumaan. Ehkäpä jotakin kertoo osaltaan myös se, että tämä tapahtuma tulee toistumaan. Alan pikku hiljaa hätyytellä niitä myyjiä, joiden mielestäni pitäisi olla mukana - bloggaajat varokaa vain...

Jos olet omatoiminen etkä tarvitse tuuppaustani, voit varailla paikkaasi jo nyt Baobabin Aurilta osoitteesta: baobab.baby@gmail.com 

Huomaathan: Meillä on tietty laatu-tyyli - linja, josta pidämme kiinni. Jos et osaa itse arvioida, sopisitko mukaan: laita kuvaa tai mene liikkeeseen käymään. Esimerkiksi Olionan kohdalla arvostelu sujui niin, että tunnistin osoitekentästä bloggaajan ja näkemättä tiesin, että mukana on!

Ja koska tämä on kuitenkin ompelublog, laitan näitä omiakin ompeluksiani näytille: pienimmäiselle pehmeää päiväkotiin Michas Stoffecken turkoosista joustofroteesta, pinkistä interlocktrikoosta ja violetista resorista:

1 kommentti:

  1. Touhan on kiva idea toi bloggarimarketti:) Ja aivan todella hienoja, moneen makuun ja taidokkaasti tehtyjä tuotteita on ollut myynnissä (näin kuvien perusteella).

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3