lauantai 28. heinäkuuta 2012

Katariina meets Venla, OE-kangas leikattu ja bloggareiden market työn alla


Mekkotehtaan Katariinan kaavalla Michasin popliinista kesäinen mekko - ihana, kevyt ja vilpoinen materiaali käyttää. 

Olkapäille Venla-bolero kirpparilta ostetusta puuvillalangasta. Vihdoin sain virkattua jotain muutakin kuin lakkeja.


Close up

Leikkasimme jokusen Turun OE-ryhmäläisen kanssa (tai oikeastaan nopsat ja nokkelat leikkasivat ja minä ihailin vierestä) OE-kankaan. Aikamoinen kangasmakkara - mitäs sitä nyt oli - 35 metriä vai? Itse kangas eli satumetsä oli pehmeää ja lyhytnukkaista joustofroteeta, melkein kuin velouria. Oikein hyvää laatua.


Jo aiemmin treffasimme  minnamelinnan, fanten, Hupimaan nettipuodin yrittäjän ja Baobab Kids & lifestyle  -kivijalkamyymälän pitäjän kanssa tarkoituksena toteuttaa ns. bloggareiden market. 

Me olemme nyt puhuneet tästä "bloggareiden marketista" mutta ideana on pitää käsityöbloggareiden ja muiden kädentaitajien tuotteiden myyntitapahtuma. Kyseessä ei ole perinteisten myyjäisten hengessä myydä askarteluja eikä esim. kartanoromanttisia pellavatuotteita eikä myöskään ihan retroa eikä designiakaan.

Ihanne tapauksessa myytävä tuote täydentää Baobabin lapsekasta ja reippaan värikästä valikoimaa.

 Mutta mutta: Vielä kaivataan tekijöitä! Jos siis tunnet vaikkapa puulelujen tekijän, vauvanbodien, vauvan potkareiden tai puolipotkareiden tekijän, taitavan imetys- tai äitiysvaatteiden ompelijan tai muutoin meitä kuluttajia innostavan tuotteen loihtijan, niin vinkkaapa ottamaan yhteyttä baobab.baby@gmail.com Jos tuote läpäisee katselmuksen niin ei muuta kuin myymään - pöytäpaikasta pidetään provisio ja muun myynnin saa itselleen!Sitä paitsi jos tuo kahvitreffi mitään ennakoi, niin veikkaanpa että meillä tulee olemaan kivaa!

2 kommenttia:

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3