keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Virkku karavaaniParin viikon yskittyjen öiden jälkeen kaksi kokonaan nukuttua yötä - ja heti löytyi innostus ompeluun!


Facebookin ompeluelämää-ryhmän tämän viikon ompeluhaaste on ommella pois jokin inhokkikangas. Tämä Ikasyrin caravan-kangas sopii haasteeseen siinä mielessä, että se ei milloinkaan sykähdyttänyt eikä innostanut tilaamaan.


Sitten se muutti meille salaisessa kangaspaketissa ja innostuin heti. Jos olisin osannut, olisin ommellut siitä kunnon niukan nappipaidan oikeen seiskytluvun tyyliin. 


Päädyin harjoittelemaan uudestaan Virkku-trikookauluspaitaa. Purin kauluksen niin monta kertaa, että se muistutti kaikin tavoin mallina ollutta kaupan kauluspaitaa. 

Ja mikä tärkeintä - raksakamu tykkää!


Model Ottobre 1/2009
tyg Ikasyr caravan

2 kommenttia:

  1. Onpas mukavan näköinen malli ja kekseliäästi yhdistellyt kankaat! Itse olen vähän huono yhdistelemään eri kuoseja, mieluummin aina käytän jonkun kuosin kanssa yksivärisiä kankaita. Onko tuota kauluspaidan kaavaa missä koossa?

    VastaaPoista
  2. Hei HV - kiva kun kommentoit. kokoja löytyy 92 - 128 cm.

    Kuosien yhdistely alkoi itsellä säästösyistä: kierrätyskankaat päätyivät vuoriksi ja kalliimmistä kankaista laitoin vaikka vain hupun. Ja sotku on oiva inspiroija, joskus vierekkäin lojuvat kankaat vain löytävät toisensä :O)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3