tiistai 20. syyskuuta 2011

Ikasyrin salaisesta paketista paitaa ja tumppujen harjoituksia


 Pallero bongasi Ikasyrin salaisesta kangaspaketista heti tämän pilvivelourin: "Ommele äiti mulle taas pilvipaita!"


Ikasyrin velouria ja Myllymuksen kiloresoria - mikäs äidin oli ommellessa.

kaavana ottobre CWS pituus 98 cm ja leveys 92 cm


 Näistä harjoituskappaleista tulikin liian pienet, noin seitsemänvuotiaan kapeakätisen kokoa. Jos näille fleecetumpuille löytyy käyttäjä, voin parilla eurolla laittaa tulemaan.


Isosisko juhli synttäreitä parin bestiksen kanssa videoillan ja pyjamabileiden merkeissä. Yksi ohjelmanumero oli marsipaanin muovailu. Tässä kymmenenvuotiaan ensikertalaisen taidonnäyte.Tämä muovihärpäke on meillä sadepäivien ehdoton ykkönen. Korkeat tornit ovat vapaasti koottavissa sylinterinmuotoisista paloista, torneja voi yhdistää mitä erilaisimmilla reiteillä toisiinsa. Näitä reittejä pitkin pudotetaan kuulat vipeltämään ja hauskaa on. Muovileluksi yllättävän monipuolinen ja tarjoaa aivojumppaa myös äidille. Ja leikin loputtua hajoaa pieniin, helposti tallessa pidettäviin osiin.

Palleron päällä on vanhemman vaaleanpunaisen pilvipaidan ohella toinen ehdoton suosikki eli myöskin Ikasyrin kankaasta ommeltu viidakkopaita. 

 Näitä kuvan tulppaaneja odotin viime keväänä meitä ilahduttamaan. Tulos oli tasan yksi tulppaani ja sekin vahingoittunut. Ja minä kun pidin hangestä löytyneitä talvipesiä "söpöinä". 

Vahingosta viisastuneena kokeilenkin ns. myyräkoreja. 

No, nyt kädet ovat lakanneet tutisemasta ensimmäisen istutussatsin jälkeen. Josko menisi taas hyppimään lapion päälle ja noitumaan tiukkaakin tiukemmalle mutamaalleen.

Mukavaa ja värikästä syysviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Söpö paita! Mistäs tuollaisia muovihärpäkkeitä saa? Alkoi heti kiinnostamaan =)

    VastaaPoista
  2. Hei Salla, kyselin lahjalelustamme ja se on kuulemma Hollannista.

    VastaaPoista

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3