perjantai 20. toukokuuta 2011

Aurinko piiloon verhon taakse



Mikäs se sieltä pilkottaa?


Meidän perheen ikuisuusprojekti on ollut isojen ikkunoiden läpi loimottavan auringon suitsiminen. Tilatako sälekaihtimet, ostaako rullaverhot, teettääkö markiisit vai mitä.

Jättirätissä myyty pimennysverho 3 e/m motivoi minut jollei nyt muuta niin ainakin väliaikaisratkaisuun - pimennysverhoihin. 


Jättirätin verho on muovia, toinen puoli väriltään beige tai siniseen taittuva harmaa, toinen puoli tuollaista avaruushopeista muovia. 
Suosittelen ostamaan sopivan värisen ompelulangan lisäksi verhojen rypytysnauhaa. Se ommellaan suoralla tikillä ylä- ja alareunasta verhon ripustuspäähän. Sitten kummatkin langanpäät solmuun ja eikun rypyttämään. Näyttää ihan siltä kuin olisi tiennyt mitä tekee.

Meillä on valaisimien asennuksen yhteydessä vaihdettu verhotanko Ikean yksiuraiseen. Suosittelen tästäkin viisastuneena ostamaan mahdollisimman moniuraisen. Tällöin voi yhteen uraan ripustaa valoverhon, toiseen sisustusverhon ja kolmanteen jotakin ihan vain ripustamisen ilosta.


Uteliaana vilinä kurkkasin Eurokankaan tarjontaa pimennysverhokankaiden osalta. Hinta on sielläkin ihan kohtuullinen, noin kymppiä metri ja ovat ihan kangasverhon tuntuisia. 

Itse ihastuin pellavaa muistuttavaan hieman haalistuneen mustikansiniseen verhoon. Eikö sopisi vaikka hirsiseinäiseen mökkiin mukavasti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3