sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

L-koon vaippa - vihdoinkin!


Nalle pääsi esittelemään L-koon taskuvaippaa korkeussäädön nepparit kiinni ja vyötärö kapeimmillaan. 


Toivottavasti korkeuteen ja vyötäröön lisäämäni neppiparit mahdollistavat pitkän käyttöiän, kun meiltä vaippa lähtee aikanaan kiertoon. Ja toivottavasti näppituntumalla nepitetty vaippa toimii pallerollamme.


Vaipan lisäksi ompelin kaksi taittoimua bambuhamppufleecestä. Fleecepalojen sisälle kätkin mikrokuitufroteeta.Kankaat ovat mikrokuitufroteeta lukuun ottamatta Myllymuksujen tee se itse -paketista. Ostin paketin kestovaippainfon keskustelupalstalaisten kahvitreffeillä äidiltä, jolla olisi halua ommella mutta ei aikaa. Paketti jäi odottamaan isompien vaippojen tarvetta ja saikin odottaa, sillä lilliputtimme painoi himpun yli kymmenen kiloa vielä kaksivuotiaanakin.

Nyt pyykkäystään odottaa yht äkkiä yllättäen viimeinen sopiva kestovaippa. Ajattelin uusien kestovaippojen olevan turhia, kun pottaharjoittelu on näin hyvin käynnissä. Mutta roskis täyttyy aika vauhtia Muumi-kertiksistä. Eli pottaharjoittelusta huolimatta vaippojakin kuluu... Ja vielä kun näin Mari O'Netin bloggaamat ihanuus-kestovaipat...

Onneksi pakkaus odotti kaapissa. Näiden ohjeiden ja materiaalien kanssa ompelusta jäi onnistunut olo!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3