sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Omenapuu talvisesta kesäiseksi


Talven suosikkipaita sai nyt jatkaa elämäänsä tissiksen yläosana. Yläosan kangas on aavistuksen pesunukkainen, mutta muutoin ei eroa juurikaan huomaa. Alaosa on kakkoslaatuinen pala uutta kangasta. Kokonaisuus ei siis tullut maksamaan liikoja.


Tämä malli eli Tissis toimii. Ja joustavat kuosikankaat ovat siistejä mutteivät liian hienoja tai arkoja Elämiseen.


Päivänä eräänä kyläilin siskollani ja komento kävi oitis. Kun siinä alusvaatteisillani odottelin tissistäni takaisin, sain elämäni ensimmäisen vaatteiden ompelutilauksen. Siskoni tahtoo oman tissiksensä. Vähän ihmettelin, koska hän se meistä on se kädentaitoinen. 

Joka tapauksessa, kävimme tutkimassa Majapuun sivuja. Sisareni suhtautui ko yritykseen varauksella, itse kun edustan retrohkoa tyyliä ja taas on täysiverinen maalaisromanttinen.

Erittäin myönteisiä ynähdyksiä ja harkitsevaa mutinaa.... Sitten arvottiin vielä kahden välillä: Harmaa-vaaleanpunaista jasminia vai ornamenttia.

Ja ornamenttiin päädyttiin. 

Nyt sitä kuivuu pyykkinarulla 2,5 metriä.
Ai paljon vai?
No kun minäkin sitten...


Lähikuvassa vielä vuoden artesaani 2013 Riikka Peltolan virkkaama kaulakoru. Riikalla on myös todella mielenkiintoisia omia vaatemalleja. Niitä voit ihailla täältä.

Nyt on pidetty paussi pahimman paahteen alta. Keitän vielä kaffet ja jatkan tuonne pihahommiin. Aurinkoa ja iloa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3