perjantai 7. syyskuuta 2012

Kangasvaihtareilta jotain ihan muutaKangasvaihtareiden idea on simppeli - keräät pussukkaan itseltäsi yli jääneet tai tylsäksi käyneet kankaat. Leivot tai ostat jotain hyvää. Ajelet kimppakyytien saneleman sik sak reitin ja lähdet tutustumaan uusiin ihmisiin ja moikkaamaan jo tutuksi käyneitä.

Omassa pussukassani on lähinnä Michas Stoffecken trikoita ja Jättirätin sattumia. Vaihtareilta hain jotain ihan muuta. Ja löysinkin. Ensimmäisen ruudun kangas viehätti Svensk tenn henkisellä värimaailmalla, materiaali on pehmeää ja notkeaa - tästä minulle ehkä singoalla.


Napakkaa puuvillaa, jossa iso raportti - jos vaikka itselle takkia


Tästä varmaankin Tinttiina pienelle tytölleJa tästä sienikankaasta myös takkia niin pitkälle kuin palasta riittää


Jotain


pienelle mekkoa


Ja sitten vaihtelin omia vaaleanpunaisia tähtiä ja pilkkujani raitaveloureihin, pojalle äksyä buldoggia tai vähän toisen väristä tähteä kuin itsellä, jokunen yksivärinen ja sen sellaista.

Valtavan upeasta retropuuvillakasasta ei enää oikein osannut valita - sieltä jättimäisten auringonkukkien, ruskeiden, oranssien ja lämpimän keltaisten sävyjen runsaudesta... Minä kökötin kasassa pitkään. Minulla oli yhtä hauskaa kuin vieressäni tyhjää Ikean pussia rapisteella ryömivällä kanssakyläilijällä.

Näillä vaihtareilla oli myös käytettyjä vaatteita, kirjoja ja sen sellaista. Olinkin jossain vaiheessa saanut jopa hiukan rahaa vaihturina omista kankaistani. Aku Ankan koottujen kirjojen hinta söi sen voiton. Alakoululainen nuorimies kietaisi rahat taskuunsa ja totesi: "Mä olen bisnesmies." Lopuksi vielä ostoksia Jättirätin miinus kakskyt alesta: hyvää joustavaa harmaata velouria. Meillä kaikki lapset kulkee nyt harmaissa Saimeissa. Hauskaa raidallista kudottua puuvillaa - tytöille penaalia ja kassia. Harmaata aika paksua resoria, joka nyppääntyi pesussa. Ja 1000 m lankarullia alennuksen kera 1,04 e/kpl.


Ja hammaspeikkoa vielä kera vaihdettujen joustofroteiden.

Eli suunnitelmat nämä - tahtoo ompelemaan!

9 kommenttia:

 1. Mahtavia vaihtareita ja löytöjä, mä en saa silmiäni irti tuosta vihreä-kelta-pinkki-raitaisesta puuvillasta se on aivan ihanaa ja just meidän väristä! =)

  VastaaPoista
 2. Liityin muuten uudelleen lukijaksi, kun mun bloggerin lukulista oli hävittänyt tämän blogin... =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo blogien häviäminen on kiusallista. Yleensähän sitä liittää sellaisia blogeja, joita mielellään seurailisi. Itsekin ihastuin raitojen väreihin - ajatteles, jos löytyisi trikoisena ...

   Poista
 3. tutun näköisiä kankaita ;D Odotan mielenkiinnolla mitä niistä tulee <3

  VastaaPoista
 4. Tuo ylin on kyllä niin ihanaa.. itsekin sitä mietin pitkään, mutta jätin kuitenkin... Onneksi sie teet siitä jotain kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voipi olla, että siitä jää vaihdettavaksikin. Jollei päädy verhokäyttöön.

   Poista
 5. Tuota ylimmäistä katoin itekin, että sopisi yksvärisen takin vuoreksi, oli ihanaa puuvillasatiinia. Tuota pikkukukkaista (kolmas kuva ylhäältä) on täällä mun mielestä vielä toinenkin pala. Minä sain myös ihanan kirsikankukan, josta tulee pöytäliina/verho eli pituus riittäisi tuohon meidän pöytäänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltaisiin saatu menemään vielä tunteja näiden juttujen parissa - täytyy varmaan katsoa kalenteria, jotta milloin meillä.

   Poista

Kiva kun kävit ja jätit kommentin <3